تراکتورمجله

تاریخچه شرکت مسی فرگوسن (Massey Ferguson)

 

مسی فرگوسن که با نام MF نیز از ان یاد میشود تولیدکننده ماشین الات کشاورزی و خودروهای سنگین  مستقر در جورجیا امریکا میباشد.

این شرکت در سال ۱۹۵۸ تأسیس شده‌است و یکی از شرکت‌های زیرمجموعه AGCO می‌باشد.

در سال ۱۸۴۷، دنیل مسی در شهر نیوکاسل، با تأسیس کارخانه ریخته‌گری و ماشین‌سازی نیوکاسلاین فعالیت خود را اغاز نمود

این شرکت در ابتدا راه نخستین خرمنکوب های مکانیکی جهان را تولید کرد، سپس در ادامه راه  تجهیزات موردنیاز خود را طراحی نمود و ساخت. پسر دانیل مسی، هارت مسی، سپس نام این شرکت را به عنوان شرکت تولیدی مسی تغییر داد.

 فعالیت های شرکت در دیگر کشورها

مسی‌فرگوسن در سال ۱۹۷۱ کارخانه محلی خود را در کشور آرژانتین رونمایی و این سایت‌ تولیدی را در سال ۱۹۶۰ به صورت رسمی راه‌اندازی کرد. این کارخانه وظیفه تولید تراکتور و دیگر ضمائم مربوط به آن را برعهده داشت و تا سال ۱۹۹۹ فعالیت خود را ادامه می‌داد.

در این سایت مدل‌هایی از جمله ۱۶۵، ۱۵۵، ۱۵۰، ۵۱۶۰، ۵۱۴۰، ۲۵۵، ۲۵۰، ۸۵۰۰ و ۹۵۰۰ تولید می‌شد. مسی‌فرگوسن در سال ۱۹۵۵ نیز نسبت به خرید کارخانه‌های تولیدکننده ماشین‌آلات مربوط به برداشت استرالیا اقدام کرد و در سال ۱۸۸۴ اولین خودروی برداشتی را اختراع کرد که قابلیت انجام سه عمل درو کردن، شخم‌زدن، دانه‌پاشی را به طور هم‌زمان داشت. مسی در سال ۱۹۵۹، تمام سهام شرکت لاندینی ایتالیا را خریداری کرد و لاندینی سال‌های بسیاری را به تولید مدل‌های مختلفی از مسی‌فرگوسن پرداخت.

در سال ۱۹۸۹، فرگوسن ۶۶ درصد از سهام لاندینی را به شرکت آرگو واگذار کرد. مسی همچنین در سال ۱۹۵۹ بخشی از سهام موتورسازی پرکینز را خریداری کرد و این شرکت سال‌های بسیاری مشغول به تولید و ساخت موتورهای دیزلی به منظور استفاده در محصولات مسی‌فرگوسن بود.

مسی‌فرگوسن در سال ۱۹۹۰ شرکت دورمان دیزل را خریداری و آن را با موتورسازی پرکینز ادغام کرد. مسی‌فرگوسن با خرید ۳۲ درصد از سهام شرکت اسپانیایی ابرو که پیش‌ از آن تراکتورهای فورد را تحت‌لیسانس تولید می‌کرد، این شرکت را در اختیار خود گرفت و محصولات خود را به خط تولید این شرکت فرستاد. این شرکت هم‌اکنون تولیدات خود را با یک شبکه فروش با ۵ هزار نماینده به ۱۴۰ کشور جهان صادر می‌کند.

همکاری با شرکت فورد

فرگوسن در سال ۱۹۳۸ فرگوسن تصمیم گرفت تا از شرکت‌های معتبر خودروسازی برای توسعه محصولاتش کمک بگیرد. به همین دلیل او به دیدار هنری فورد رفت. فورد و فرگوسن خیلی زود توانستند به توافق برسند و همکاری‌های مشترکی را جهت کاهش هزینه‌ها و افزایش حجم تولید آغاز کنند.

مدت زمان زیادی از شروع همکاری نگذشته بود که بین فرگوسن و فورد اختلافاتی به وجود آمد. روند تولید و طراحی تراکتورها چندان مطابق با نظرات فرگوسن نبود. او معتقد بود بخش‌هایی از توافق جدی گرفته نمی‌شود. در نتیجه خیلی زود همکاری فورد و فرگوسن به پایان راه خود رسید.

پس از این اتفاق نوه فورد ماشین‌آلاتی را با سیستم فرگوسن و به کمک اختراعات ثبت شده این مهندس ایرلندی تولید کرد. فرگوسن نیز نسبت به این موضوع اعتراض کرد و وقتی جواب قانع‌کننده‌ای نشنید، مجبور به شکایت از خانواده فورد شد. پس از مدتی حق مالکیت یک اختراع از بین می‌رود و استفاده از آن فناوری برای عموم مردم بلامانع می‌شود. در سال ۱۹۵۲ نیز چنین اتفاقی برای اختراعات فرگوسن رخ داده بود و هنری فورد دوم می‌توانست از دستاوردهای علمی فرگوسن برای ساخت ماشین‌آلات استفاده کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
دریافت قیمت